IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> A avea sau nu copii...cu orice pret
ioannaraluka
post Jun 12 2007, 11:46 AM
Post #1

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Din ciclul "never say never" nu m-as fi gandit ca o sa postez primul topic in sectiunea asta, dar...
Nu m-as fi gandit ca o sa ajung intr-o situatie in care nimeni nu casiga indiferent de optiuni.
Cazul concret se refera la cumnata mea, care ar dori un copil, dar fratele sotului meu nu poate sa aiba, so...ne-a rugat sa luam in considerare o posibila donare ...de la sotul meu.
Pe langa intrebarea fireasca ce sa facem noi, v-as ruga mult sa va intrebati ce ati face voi puse in acesta situatie?
Trecem peste faptul ca nu e hotararea mea personala, mie mi se pare ca n-are nici o iesire...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
asgaard
post Jun 12 2007, 03:03 PM
Post #2

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

mie argumentul cu zestrea genetica nu mi se pare ca ar sta in picioare... la urma urmei, nu te casatoresti cu cineva dupa ce-i faci toate testele genetice, deci riscul e cam la fel de mare. mai degraba e ceva de genul "tatal e din familie, deci copilul o sa semene cu sotul, n-o sa spuna lumea nu stiu ce..." (eu sunt mai paranoica de felul meu). si fetele au dreptate, intr-o situatie ca asta, e greu de multumit toata lumea. in plus, eu evit sa cer ajutorul rudelor fiindca mi se pare un fel de santaj, ei sunt obligati sa accepte fiindca "suntem rude, daca noi nu ne ajutam intre noi...", indiferent daca pot / vor sau nu...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
ioannaraluka   A avea sau nu copii...cu orice pret   Jun 12 2007, 11:46 AM
fortelady   Grea situatie :( Eu as prefera ca donatorul sa fie...   Jun 12 2007, 12:10 PM
ioannaraluka   Argumentul ar fi ca un donator sau un copil adopta...   Jun 12 2007, 12:15 PM
Bacardi_Girl   Mda...eram sigura ca asta e argumenul...dar chiar ...   Jun 12 2007, 12:31 PM
ioannaraluka   Asta cu copilul...mi se pare problema, adica un su...   Jun 12 2007, 12:52 PM
Bacardi_Girl   Te inteleg :) Acum inapoi la discutie. De ce crezi...   Jun 12 2007, 01:25 PM
divi2007   E clar ca din toata povestea asta care intr adevar...   Jun 12 2007, 02:54 PM
asgaard   mie argumentul cu zestrea genetica nu mi se pare c...   Jun 12 2007, 03:03 PM
kary_pink  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 04:54 PM