![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Din ciclul "never say never" nu m-as fi gandit ca o sa postez primul topic in sectiunea asta, dar...
Nu m-as fi gandit ca o sa ajung intr-o situatie in care nimeni nu casiga indiferent de optiuni. Cazul concret se refera la cumnata mea, care ar dori un copil, dar fratele sotului meu nu poate sa aiba, so...ne-a rugat sa luam in considerare o posibila donare ...de la sotul meu. Pe langa intrebarea fireasca ce sa facem noi, v-as ruga mult sa va intrebati ce ati face voi puse in acesta situatie? Trecem peste faptul ca nu e hotararea mea personala, mie mi se pare ca n-are nici o iesire... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
mie argumentul cu zestrea genetica nu mi se pare ca ar sta in picioare... la urma urmei, nu te casatoresti cu cineva dupa ce-i faci toate testele genetice, deci riscul e cam la fel de mare. mai degraba e ceva de genul "tatal e din familie, deci copilul o sa semene cu sotul, n-o sa spuna lumea nu stiu ce..." (eu sunt mai paranoica de felul meu). si fetele au dreptate, intr-o situatie ca asta, e greu de multumit toata lumea. in plus, eu evit sa cer ajutorul rudelor fiindca mi se pare un fel de santaj, ei sunt obligati sa accepte fiindca "suntem rude, daca noi nu ne ajutam intre noi...", indiferent daca pot / vor sau nu...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 04:54 PM |
|