![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
ce parere aveti despre viol? vi s-a intamplat asa ceva sau cuiva apropiat?daca vi s-ar intampla asa ceva ce masuri luati?
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Curios...cum un om caruia ii pasa de prezenta feminina din viata lui (in cazul acesta mama)...ajunge sa abuzeze de alte femei. Nu am reusit niciodata sa inteleg pe deplin psihologia acestor indivizi.
Oricum, daca as sti sigur ca ii pasa asa tare de mama lui pe cuvant de nu l-as teroriza. Cel putin i-as spune "Ma gandesc sa vorbesc cu mama ta, sa ii povestesc cu detalii ce ai facut. Ar fi mandra de tine nu? Probabil ea te-a invatat sa faci asa." I-a spus fata prietenului ei ceva? Are de gand sa ii spuna? Diana, faza cu politia e cu 2 taisuri. Da, poate sa il ameninte ca merge la politie, dar sincer nu stiu cat de bine ar face sau ce ar rezolva sa mearga. Pentru ca : dovezi nu are, in politie e plin de indivizi si mai bolnavi decat asta (asta o stiu din experienta) si tot ce o sa faca politia e sa o cheme sa dea declaratii peste declaratii si in cel mai fericit caz o sa il sperie pe el putin. Dar de facut ceva concret ce poate sa ii faca? Daca nu s-a dus la legist imediat dupa, daca nu au fost martori, cum poate sa dovedeasca ca intr-adevar s-a intamplat? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 10:16 AM |
|