![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Dragelor/dragilor, vreau sa va intreb : care a fost aparatul (echipamentul) de fitness pe care l-ati folosit, de-a lungul anilor, care a dat cele mai bune rezultate in cazul vostru ? In special, pentru slabire...
Ma refer in special la antrenamentele de cardio. Pana nu demult, am avut o bicicleta stationara. Acum vreau sa-mi cumpar altceva, un stepper sau chiar o bicicleta eliptica, sau poate chiar un treadmill. Astept parerile voastre. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 13-June 07 From: Graz-Austria Member No.: 1,792 ![]() |
Eu am acxasa un aparat de ala ca o bicicleta dar dai si din maini si din picioare in acelasi timp.Mi l a luat sotul meu de craciun ca eram gravida si sa fac si eu ceva mishkare.Am si facut vreo luna atunci, dar oricum eu faceam multa miushkare zi de zi, ca veshnik eram in actiune.Poate si de aia am nascut usor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Dar de atunci nu m am mai urcvat pe ea, ca trebe sa o scot pe terasa sau undeva, ca zace intr o camera mica, un de pozit de haine si prostii si acolo chiar nu pot face.Intre timp am o alta varianta de infrumusetat picioarele si fesele.Tot un hint dat de sotul meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Sariti coarda de cat de multe ori puteti.Amn avut o prietena care mergea des la sala si facea cu antrenor.Si intr o zi se simtea rau, l a sunat si io a zis ca va lipsi si el i a spus ca daca se simte in stare sa faca 100 de sarituri cu coarda in 2 etape, e ca si venita la ora de fotness (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .E haios si te consuma destul de mult, doar ca trebe sa sari coarda undeva pe o terasa sau in spatele blocului ca in casa e mai greu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Si se gasesc acuma de alea de plastic si sunt mai usoar de folosit ca alea de sfoara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu am steppar este bun ca lucreaza bratele si picioarele in acelas timp, bicicleta cum lucreaza corpul ce grupe de muschi cele care aveti bicicleta ?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 08:51 PM |
|