![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 13-June 07 From: Graz-Austria Member No.: 1,792 ![]() |
Buna gagicilor, cele care va chinuiti si voi ca si mine sa slabiti (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .Am o intrebare pt cunoscatoare (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) .Eu am nascut de 11 luni, am avut la nastere 97 de kg (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) iar canmd am ramas insarcinata avea 57 (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) .Deci va dati seama ca diferenta a fost mare.Intre timp am tinut tot felul de regimuri si diete, dar pt ca asta mica a mea e tare energica nu prea am timp sa ma tin klumea de ele.Ceeá ce incerc de o vreme sunt exercitiile pilates, si incep sa le fac zilnic ca nu mai am rabdare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Am si grija ce mananc dar in weekenduri nu pot sa nu o dau in bara.Prieteni, gratare, vizite...ca asha este (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Dar lunea o iau din nou de la capat.Si macar sunt cu mine impacata si ma ajuta psihic.Am auzit insa ca ar exista si ceva dieta asociata exercitiilor pilates.Stie cineva de ahsa ceva sau cum dau de ea?Ca pe net am tot cautat si nimic..sau nu stiu eu sa aut bine ..e posibil si asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .Poate ma face cineva fericita cu un raspuns ca sa ajung si eu (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) .Multumesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
bianca, sa-ti traiasca comoara, sa te bucurid e ea!
eu zic ca ai slabit bine, nu trebuia mai mult in atata timp. ai alaptat, sau mai alaptezi inca? intra daca vrei pe la noi montignacele, citeste pe-acolo si poate consideri ca ti se potriveste dieta si tie. apropo, si eu vreau sa ma apuc de Pilates. de maine....... (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) tu faci acasa? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:55 PM |
|