![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma gandesc ca aveti si voi problema asta: blugi cu stretch in material care se labarteaza la purtat. Eu am doua perechi care dupa o zi de purtat arata cu un numar mai mare pe mine, va dati seama ce catastrofa. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Ce se poate face cu ei, aveti vreo idee? Mie mi-a trecut prin cap sa-i spal la 90 de grade, poate intra la apa. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Inca n-am comis fapta, dar urmeaza. |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua iti marturisesc aici deschis si sincer ca nu pun poze cu rochia pentru banchet de frica a ce o sa zici tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca stiu sigur ca nu o sa iti placa, ma si gandeam dupa ce am cumparat-o "Mama sa vezi ce o zice Kalua" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si mai stiu si sigur ca o sa iti dau dreptate, ca pana acum am cam fost de acord cu tot ce ai zis si apoi o sa ma deprim rau de tot ca alta rochie oricum nu am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da parca tot ma manca sa o postez, ca am de gand sa ii fac usoare modificari si vroiam sa intreb si eu in stanga si in dreapta cum ar fi mai bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sunt intr-o dilema (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 04:34 PM |
|