![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma gandesc ca aveti si voi problema asta: blugi cu stretch in material care se labarteaza la purtat. Eu am doua perechi care dupa o zi de purtat arata cu un numar mai mare pe mine, va dati seama ce catastrofa. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Ce se poate face cu ei, aveti vreo idee? Mie mi-a trecut prin cap sa-i spal la 90 de grade, poate intra la apa. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Inca n-am comis fapta, dar urmeaza. |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, deci asa facem afacerea...sunt intr-o stare psihica foarte fragila si desi nu imi sta in caracter, referitor la rochia asta nu vreau sa aud pareri sincere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vreau doar idei despre cum as putea sa o dreg sa iasa bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nu am reusit sa o pozeze decat pe bucati cu webcamul si parca nici culoarea nu arata chiar ca in realitate dar nah. Ideea e ca in starea in care e acum, rochia pica de pe mine, mi se trage in jos pe sani (bretele alea ce le vedeti le-am improvizat eu dintr-un cordon lung ce il avea la spate si care oricum nu are nici un dumnezeu deci pe ala oricum il scot. Dar as vrea cumva sa ii fac niste bretele care sa traga in sus toata rochia, intelegeti ce vreu sa zic? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/rochie2.jpg) (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/rochie1.jpg) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
angel mie sincer imi place, rosul e super. daca ar fi s-o port eu, as acoperi portiunile alea de piele de pe lateral pt ca m-as simti prea goala (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) dar tu cred ca iti doreai asa, deci no problem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 04:23 PM |
|