![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
M-am decis sa deschid acest topic in speranta ca poate o sa reusim sa tragem si o concluzie la sfarsit despre asa zisa 'evaziune' parteneriala pe care unele persoane o comit...
De ce unii oameni calca stramb? Unele raspunsuri ar fi: - sexul a ajuns rutina - au fost inselati la randul lor - ii incita provocarea - le stimuleaza ego-ul - nu pot spune 'nu' - au un partener cicalitor - partenerii le permit - nu-si mai iubesc partenerul Voi ce credeti? :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Si eu sunt de acord cu fanel ca inselatul vine din rutina....intradevar exista si exceptii,cupluri care rezista in timp si se iubesc mai mult decat in tinerete,spun asta pentru ca eu cunosc.
Dar rar... Dupa 5,6,10....20 de ani eu nu as baga mana in foc pentru nimeni,nici femei,nici barbati..sa zic "nu,el/ea nu a iselat niciodata"....Inevitabil intervine acea rutina si nevoia de altceva. Un prieten imi spunea ca daca isi inseala prietena asta nu inseamna ca nu o iubeste.El crede ca poate sa fie cu 2 femei in acelasi timp,atata timp cat le ofera la amandoua acelasi lucru. :o...Pai cum vine asta?....Se gandeste doar la el si la nevoile lui.....la un moment dat va ramane fara niciuna......El nu crede ca greseste cu nimic! Ma scuzati daca am aberat, totusi concluzia mea e ca si femeile si barbatii inseala la fel.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 04:42 AM |
|