![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
ce parere aveti despre viol? vi s-a intamplat asa ceva sau cuiva apropiat?daca vi s-ar intampla asa ceva ce masuri luati?
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi pare rau oliviana sa aud una ca asta si stiu din surse sigure ca intamplari din astea au loc mai frecvent decat ne putem imagina in minunata tarisoara in care traim. Partea trista e ca prea putine femei indraznesc sa vorbeasca despre ce li s-a intamplat, desi le inteleg, dar asta face ca cercul vicios sa continue. Si mai trist e faptul ca aceste femei care au suferit un abuz de genul acesta, raman cu multe traume dupa...multe nu mai reusesc sa gaseasca placere intr-un act sexual normal sau se aleg cu scaderi grave ale self-esteemului care la randul lor au o serie de repercursiuni negative.
Si daca aveati impresia ca mai rau de atat nu se poate, ei bine psihologii si terapeutii din Romania sunt foarte slab pregatiti si rar se gaseste cate unul care chiar ar putea ajuta in astfel de cazuri. Solutia? Habar nu am! Tot ce pot sa spun e ca e trist...groaznic de trist. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 10:18 AM |
|