![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
ce parere aveti despre viol? vi s-a intamplat asa ceva sau cuiva apropiat?daca vi s-ar intampla asa ceva ce masuri luati?
|
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Abia acum am apucat sa citesc si eu topicul asta...printre randuri. Mai fetelor, e groaznic sa aud ca asa ceva se intampla. Primul lucru la care ma gandesc Katy, cu privire la vecina ta....nu putea sa-l loveasca undeva..unde-l doare mai tare?! Eu zic ca omul ala trebuie pedepsit si vecina ta trebuie sa le spuna parintilor, pentru a fi alaturi de ea. Stiu si eu de obsesia tatilor, ca fetele sa fie virgine pana la casatorie etc si contradictia cu vremurile noastre...dar trebuie sa o inteleaga. Acum n-o sa mai ma leg de adolescentele din ziua de azi...care se 'vand' prea repede as spune eu. E problema lor ca vor sa se maturizeze brusc...
Am avut si eu 2 prietene care au trecut printr-un viol...cred c-au ramas cu sechele de acolo sau nu erau ele intregi la minte...nici inainte. Sa nu ma condamnati...dar unele persoane au darul de a trai in lumea lor inchipuita, care nu corespunde realatitatii. Sper totusi ca Dumnezeu sa aiba grija de nebunii care comit astfel de fapte...pentru ca legea compensatiei trebuie sa functioneze si in acest caz. Imi amintesc ca strabunica mea, la 81 de ani cand a intrat un tip pe la 50 de ani peste ea in casa in stare de ebrietate si a incercat s-o violeze s-a opus cu tarie, desi era o mana de om...si ala, care era un puscarias proaspat iesit din puscarie n-a reusit s-o doboare. S-a ales cu ceva rani...dar ele s-au vindecat. Nu stiu...ma gandesc ca fetele astea tinere nu opun suficienta rezistenta.....poate gresesc. Oliviana, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. A te inchide in tine nu-i solutia cea mai buna. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 05:15 AM |
|