![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
ce parere aveti despre viol? vi s-a intamplat asa ceva sau cuiva apropiat?daca vi s-ar intampla asa ceva ce masuri luati?
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, e drept ca agresorii de genul vecinului nu au cunostinte de NLP si hipnoza, nu asta incercam sa insinuez. Tot ce vroiam sa spun e ca desi noua ni se pare de neintles din afara, cineva te poate determina la un anumit moment si in circumstante favorabile sa faci ceva ce in mod normal nu ai face, fara sa opui rezistenta.
Agresorii nu au vreo scoala de psihologie, insa fac unele din chestiile astea instinctiv. Spre exemplu, dupa ce s-a petrecut pasul de "Creating report" , probabil a urmat ceva de genul "Vrei sa vii cu mine pana la garaj, nu dureaza mult...bla bla?" In momentul in care fata si-a dat acceptul din proprie initiativa! ce-a fost mai complicat pentru agresor a trecut. Dupa asta , pasul de "pattern breaking" a fost probabil momentul in care a lovit-o sau a bruscat-o sau mai stiu eu ce, dupa care ...asa imi inchipui eu....au urmat o serie de sugestionari pe care i le-a adresat fetei, de genul : "Vrei si tu, stii bine ca vrei" "Iti place, stii bine ca iti place" "Stai cuminte, nu fi speriata de bombe" "Ai acceptat sa vii si acum faci pe nebuna?" etc etc. Creierul fiind derutat de patternul care a fost intrerup e mult mai dispus sa primeasca sugestii si de obicei o ia de buna pe prima care i se ofera. Acum nu stiu, cum s-au intamplat lucrurile defapt ...era doar un scenariu. Cert e ca unii agresori au intuitia si perversitatea asta nativa si multe fete inca se mai intreaba "Oare a fost viol sau am facut-o de buna-voie?" - cum e cazul olivianei care multa vreme s-a considerat vinovata pentru ce s-a intamplat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 05:40 AM |
|