![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Scriu in speranta ca poate ma ajuta cineva cu o idee, cu un sfat bun.
Nepotzica mea, in varsta de 1 an jumate, a facut din nou febra , 38,5, in timpul tratamentului cu Cefaclor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mentionez ca Cefaclorul este al 2-lea tratament pe care-l ia, dupa 5 zile de Augmentin, care n-a avut nici un efect, i-a revenit febra. Au vazut-o deja 2 doctori, primul i-a pus diagnosticul de viroza sau ceva de genul, iar al 2-lea medic a ascultat-o la plamini, a zis ca n-are nimic, n-are nici rosu in gat si a ramas ca ar avea infectie urinara cica, de la diaree, dar eu nu sunt prea sigura... Nu stiu, vreau sa fac ceva s-o pot ajuta, dar ma simt atat de neputincioasa... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Merci, Kalua. Da, stiu ca e greu sa va dati cu parerea de la distanta, sper totusi ca, din nefericire poate s-a mai confruntat cineva cu problema asta si-mi spune si mie ce-ar putea fi...si cum i-a dat de capat, eventual cu ce medicament.
I-am pus in picioare sosetzele inmuiate in apa cu otet +plus frectii pe corp cu apa si otet. La care se adauga Nurofenul si Panadolul. Problema e ca...nu dispare cauza, si febra-i revine. De regula, ar trebui sa dispara de la sine dupa 2 zile de administrare a unui antibiotic sau cefalosporina, daca reactioneaza organismul la ele. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:17 PM |
|