![]() |
![]() |
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Voi incepe f curand munca..de data asta ceva nou..in prezenta unor oameni tineri ca si mine..sef-barbat, colega-femeie...si eu..
Ce imi spuneti?normal jeans- plover..sau costum?dupa care tre sa va spun sunt adepta sportului.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 20 Joined: 8-December 05 Member No.: 41 ![]() |
fetelor, mersi ca mi-ati impartasit din experientele voastre. Chiar azi am vorbit cu un coleg pe tema interviurilor si se pare ca ca fiecare are o alta opinie.
Ca io ma gindeam cind mi-oi trimite cv-ul sa nu-l fac mai mare de 2 pagini, da' colegul asta cica-si pune tot in cv de-ajunge la vreo 10 :o pagini. My god, am ramas blocata. Nu ca nu m-as putea intinde si io la vreo 10 pagini, da' cine are chef de citit atita? Da acuma revenind la ce mi-ati zis: clar, si eu imi dau seama ca trebe sa adopt o tinuta sobra, desi mi-s mult mai obisnuita la blugi si tinuta lejera. Si nu mi-e asa de teama de chestiile profesionale, cit de cele psihologice. Adica cum? Vor aia sa stie daca-s intreaga la cap? Serios, nu rideti de mine, dar eu chiar n-am trecut prin asa ceva si mi-e sa n-o dau in bara. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 08:24 AM |
|