![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
De cand a dat soarele m-am umplut de pistrui si pete pe fata. Stiam ce ma asteapta, asa patesc in fiecare an, dar acum s-au pozitionat pe buza superioara si arata destul de ciudat.
Help!!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 30 Joined: 18-June 07 From: cipru Member No.: 1,819 ![]() |
Salutari doamnelor...
Dupa cu vedeti sunt noua pe aici. Am si eu aceasta problema cu petele maronii pe fata. Mi-au aparut pe vremea cand eram insarcinata (acum 7 ani) iar medicul mi-a spus ca vor disparea. N-au disparut insa si chiar nu mai stiu ce sa fac. Sunt atat de inestetice... Sunt chiar deasupra buzei superioare. Am incercat tot felul de tratamente si remedii dar nimic n-a ajutat. Am citit de curand pe un alt forum despre o gama de produse "Q4U" crema+lotiune care se pare ca da rezultate foarte bune. Nici un farmacist de aici de la mine insa n-a auzit de aceasta denumire. Stie cineva despre aceste produse? Poate au alta denumire? Sau poate cineva le foloseste/le-a folosit? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:29 PM |
|