![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca tot am vazut ca avem o cipriota printre noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) m-am gandit s-o intreb de tarisoara asta.
Eu am fost de doua ori acolo, in august iar mergem. De fiecare data am fost in sud-estul insulei, in Ayia Napa (la margine, unde-i linistit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Anul asta vom locui intr-un sat nu chiar la mare, Liopetri. In fiecare zi mergem la un alt strand, mancarea este excelenta, marea o minunatie, mie-mi tare-mi place. De vazut am vazut tot ce scrie in ghidurile turistice, in fiecare zi am cumparat dulciuri si paine la o brutarie care are deschis 24 de ore (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) si sigur o voi vizita-o si anul asta. Exista prin regiunea asta ceva de care stiu numai insiderii? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 30 Joined: 18-June 07 From: cipru Member No.: 1,819 ![]() |
In primul rand, multumesc pentru urarea de bun venit Kalua (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Despre Cipru acum... Ayia Napa este un sat turistic. Cu mult mai scump decat alte regiuni. Putini ciprioti se duc acolo, de fapt mai mult cei foarte tineri. Liopetri este cumva Linopetra? Daca da, este o splendoare acolo. Cu totul diferit de Ayia Napa. Eu locuiesc in Limasol si suntem mai tot timpul la plaja pe timpul verii. Dupa 10 ani de locuit pe insulita asta nu prea-mi mai vine sa conduc cateva ore ca sa merg in alta parte. Paphos este un oras care merita vazut. Asta in cateva cuvinte pentru ca trebuie acum sa fug repejor. Am sa revin insa cu amanunte despre Ciprul non-turistic. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:41 PM |
|