![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
M-am decis sa deschid acest topic in speranta ca poate o sa reusim sa tragem si o concluzie la sfarsit despre asa zisa 'evaziune' parteneriala pe care unele persoane o comit...
De ce unii oameni calca stramb? Unele raspunsuri ar fi: - sexul a ajuns rutina - au fost inselati la randul lor - ii incita provocarea - le stimuleaza ego-ul - nu pot spune 'nu' - au un partener cicalitor - partenerii le permit - nu-si mai iubesc partenerul Voi ce credeti? :) |
|
|
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:offtopic:
Un cuplu facea impreuna sex de mult timp; tipa ii spune la un moment tipului: -Auzi draga eu m-am cam plictisit, altfel de sex nu mai stii?!? Tipul ii spune: - Dute si adu un scaunel! Se suie tipul pe scaunel, ii zice tipei sa ridice bratul sus sii pune "scula" la subrat, dupa care ii spune: - Acum fa ca trenul!!! Iar tipa incepe sa faca: _ HUUUUUUUU, HUUUUUUUU !!! La care tipul ii zice: - Nu asa ci indoaie cotul si fa ca pirghia care actioneaza rotile!!! [move]:hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:[/move] Rutina se distruge cautind ineditul!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 04:06 AM |
|