![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca tot am vazut ca avem o cipriota printre noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) m-am gandit s-o intreb de tarisoara asta.
Eu am fost de doua ori acolo, in august iar mergem. De fiecare data am fost in sud-estul insulei, in Ayia Napa (la margine, unde-i linistit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Anul asta vom locui intr-un sat nu chiar la mare, Liopetri. In fiecare zi mergem la un alt strand, mancarea este excelenta, marea o minunatie, mie-mi tare-mi place. De vazut am vazut tot ce scrie in ghidurile turistice, in fiecare zi am cumparat dulciuri si paine la o brutarie care are deschis 24 de ore (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) si sigur o voi vizita-o si anul asta. Exista prin regiunea asta ceva de care stiu numai insiderii? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 30 Joined: 18-June 07 From: cipru Member No.: 1,819 ![]() |
Kalua... Daca spui ca ai vazut tot ce e in ghidurile turistice, nu raman prea multe lucruri de vazut. Coral Bay este o localitate micuta langa Paphos absolut superba. Nu stiu daca este trecut in ghid dar "Baile Afroditei" in greaca "Loutra tis Afroditis" este unul din locurile care mie mi-au placut cel mai mult. Desigur stii ca se spune ca Ciprul este locul unde Afrodita s-a nascut din spuma marii. "Baile Afroditei" este locul unde zeita facea baie (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . Scuze dar nu m-am putut abtine. "Baile Afroditei" sunt situate in peninsula Akamas. Din Paphos urmezi drumul european E4 Paphos-Kritou Tera. Este superb.
Tips: Incercati sa luati masa la "taverne" mici, inafara zonelor turistice. Alegeti din meniu "meze" . Intrebati unde se poate manca " KleftiKo" - carne de miel/ied gatita cu diferite legume in vase speciale, ermetic inchise, in cuptoare de pamant. Un deliciu. Noi plecam vineri/22 iunie in Romania pentru 10 zile si apoi din nou pe 14 august. Daca veniti cat suntem inca aici, iti pot lasa pe privat nr meu de telefon. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 08:17 PM |
|