![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Vreau sa fac pt sambata, cand avem iarasi musafiri, o salata de andive...dar singura pe care o stiu, este cea cu maioneza, si mi se pare prea simpla. Ma ajuta cineva cu niste idei?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
mie imi plac foarte mult andivele asa ca m-am gandit sa dezgrop topicul asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cel mai des mananc salata simpla de andive cu ulei de masline, suc de lamaie si condimente Fuchs pentru salata. o alta salata pe care o fac: andive + ton + masline negre rondele + ulei de masline + suc de lamaie + condimente Fuchs pentru salata (da, am eu o pasiune pentru condimentele astea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) si inca o reteta simpla si buna de pe culinar.ro: se taie andivele pe lungime in sferturi, se stropesc cu suc de lamaie dupa care se trag putin in tigaie in unt. daca sunt foarte amare se adauga putin zahar. dupa ce se inmoaie, fiecare sfert se infasoara intr-o felie de sunca/bacon/jambon. toate bucatile se pun intr-un vas ce poate fi bagat in cuptor iar deasupra se adauga felii de gorgonzola. se baga la cuptor cam 10-15 min, pana se topeste branza. mie imi place foarte mult reteta asta pentru ca sunt si fan gorgonzola. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aaaa, se poate face si la microunde. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 09:20 PM |
|