![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Vreau sa fac pt sambata, cand avem iarasi musafiri, o salata de andive...dar singura pe care o stiu, este cea cu maioneza, si mi se pare prea simpla. Ma ajuta cineva cu niste idei?
|
|
|
![]() |
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca să nu aibă andivele gust amar nu le tai cu metal, nu le manipulezi cu nimic metalic.
Le rupi cu māna şi le amesteci cu lingură de lemn sau plastic. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca să nu aibă andivele gust amar nu le tai cu metal, nu le manipulezi cu nimic metalic. Le rupi cu māna şi le amesteci cu lingură de lemn sau plastic. Eu le tai cu cututul si nu se amarasc absolut deloc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) forte, ce-i aia branza verde? Belgienii sunt cei mai mari consumatori de andive din Europa (pe locul doi Franta, apoi Olanda), deci imi inchipui ca ei or avea si retetele cele mai bune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Din aceeasi familie face parte salata radicchio, noua ne place mult, fiica-mea n-o prea agreeaza. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:http://www.radicchio.com/product/imagesrad/ph-radicchio.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 09:25 PM |
|