![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
http://www.zerozits.com/Articles/acnedetec...ect.htm#inglist
Aici am gasit un tabel foarte fain si detaliat cu substantele comedogene (si gradul lor, de la 0 la 5). Mi s-a parut f interesant. Cred ca o sa listez tabelul si astfel inarmata o sa plec la "vanatoare". F. ciudat mi s-a parut ca petrolatum (despre care citisem ca are potential ocluziv pt pori) are de fapt gr 0, lanolina naturala are, de asemenea, gr o iar lanolina sintetica are 4 au 5, etc, parabenii au gr zero, etc. In dreptul fiecarei substante e trecut potentialul comedogen si cel iritativ, pe o scala de la 0 la 5. Sper sa va fie de folos. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE H Depinde cum reactioneaza tenul tau la crema... Eu recunosc ca in perioada in care am folosit Biotenul (o saptamana) nu am folosit si Smooderm sau Zineryt si poate ca m-am trezit cu atatea comedoane si din cauza ca am fost lipsita de protectia cremelor "tratament"... mah, da' ce, tre' sa ma dau zilnic cu zynerit pana oi inkide okii?intreb ca io nu mai am cosuri (inca), si nu mai fol.zyneritul decat cand ma mai mananca degetzelele....ar trebui sa likidez stocul fin farma cea mai apropiata, ca sa nu ma prinda pensia fara zynerit ;D ;D ;D ? no, acum serios, ar trebui sa ma dau zilnic cu zynerit sau brevoxylmai mult de 2 luni?eu cam 2 luni le-am alternat pe cele 2, dar parca mai mult decat ocazional nu le-as mai folosi, pentru ca agreseaza destul tenul.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:13 AM |
|