IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Vreau un job part time
oliviana
post Jun 14 2007, 07:24 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,581

Buna fetelor, azi va deranjez cu o problema personala. Si anume vreau si eu sa mai lucrez citeva ore (4-5 ore) dupa amiaza. Problema este ca nu gasesc nimic care sa imi convina. Ca aptitudini stiu sa lucrez cu calculatorul, stiu limba engleza si cam atit. Ma puteti ajuta cu un sfat? Va rog mult.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Diana.
post Jun 19 2007, 09:58 PM
Post #2

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

elodia, siteurile nu se promoveaza peste noapte; explica-i fetei ca pina sa le vada google trece si jumatate de an, chiar daca s-a aplicat optimizare web pe ele, iar ca sa promovezi un site pe un segment care intr-adevar e productiv iti trebe bugete substantiale, mai ales daca ai target toata planeta (limba engleza)....
Si nu iti trebe orice fel de content, sa nu exgeram. Si mai spune ca pot trece si ani buni in care sa fie nevoie doar sa bagi bani si sa nu scoti nici o brinza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Din net nu se scot bani peste noapte si fara investitii substantiale.
Ti-am vazut siteul cu sisteme de supraveghere si dupa aproape un an 9 vizitatori pe saptamina si nici unul venit din motoare de cautare (chiar, cum te-ai gindit sa promovezi articolele? pe forumuri nu tine la nesfirsit, adminii nu dorm!) in ultimele 48 de ore...
L-am vazut si pe cel de servicii si pentyru key-wordsurile importante nu te vad pe primele 5 pagini, mai departe nu ma uit...mai bine tac.

Retine insa , daca te-ai gindit ca aici o sa gasesti femei care nu stiu cu ce se maininca internetul, ai sa ai o mare surpriza.
Nu uita ca ai ajuns pe elady datorita serp-ului.
Fa un search pe google si vezi cine e in spatele elady si dupa aia mai vorbim... Pina una-alta primii care au facut ca firma seo sint proprietarii elady..
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
oliviana   Vreau un job part time   Jun 14 2007, 07:24 PM
pokemon   oliviana eu zic sa incerci pe un site de joburi. n...   Jun 14 2007, 07:26 PM
oliviana  

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 08:10 AM