![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Salutare,
Atac de panica Sincera sa fiu pana acum un an nu stiam ca exista asa ceva, iar cand am auzit ce inseamna prima data am ras...nu-mi venea sa cred...credeam ca e un mod comic de a te retrage putin. Lucrez intr-un mediu pot sa zic stresant...suntem 5 intr-un birou dintre care 2 au fost diagnosticati cu atac de panica, merg la psiholog, unul ia ceva pastile calmante. Incepusem sa cred ca se ia...incepuse sa imi fie si mie frica. La unul din ei ii este frica de boli, iar la celalalt(o ea) de stres cred. Ma intereseaza experientele voastre in acest topic...si mai ales ce poti face ca sa nu ajungi in asemenea stadiu. Va multumesc, X |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
din pacate exista asa ceva si este o boala grea, din ce am observat eu pana acum o fac oamenii sensibili, cei care se streseaza f repede dar si persoanele care au avut un soc sau o perioada lunga de timp in care au avut probleme.
in nici un caz nu este contagioasa dar daca nu este tinuta sub control si nu se trateaza cand e la inceput, avanseaza |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:24 PM |
|