![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se pare ca Britney Spears si-a revenit: a fost reperata la un tur de shopping in Beverly Hills. Supla si zambitoare.
(IMG:http://www.bunte.t-online.de/c/10/80/42/84/10804284,tid=d.jpg) Ce ziceti, o va tine mult optimismul asta? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ce m-au mai amuzat si pe mine inteligentele alea 2! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) simona senzual (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) care, by the way, nu mi se pare nici frumoasa si nici senzuala, facea pe doamna eleganta, superioara..asta voia ea sa para, dar gesturile si limbajul o tradeaza, iar gestul din final de a refuza sa cante, spune foarte multe..macar cealalta, fata prostuta cum e, macar era amuzanta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
asa e, kalua, dar din pacate, in zilele noastre, prostia vinde foarte bine, alaturi de sex, violenta (combinatia asta imi aduce aminte de telenovelele mai mult decat penale romanesti de pe acasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) de paris hilton, eu am auzit ca nu ar mai fi la parnaie, pe motive de sanatate, ca trebuie sa stea izolata la ea acasa si nu i se mai reduce timpul de sedere (pe motive de buna purtare). oricum parnaia la care statea ea, era mai de fite, dar deh..ma asteptam ca asa o sa se intample...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 07:52 AM |
|