![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
..avon.. nu.
..orifflame..nu. atunci care e bunisor?? am vazut ceva ceva la burjois dar.. noi sa fim sanatosi. n-am cum sa dau 400.000 pe 2 culori :'( si acu numai bine ca mi-am uitat toooooooaaate cremele si machiajele acasa.. mai am un amarat de creion aici. si pana ajung inapoi.. >:( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
ala sincer eu folosesc rimel de la avon are doua tuburi unul cu gel pentru volum si altul(negru sau alte preferinte)pentru alungire.zice ca are efect de gene false si sincer mie imi place foarte mult.mai am si ''super full mascara''este in tub gri(tot de la avon),facea intr-o vreme reclama la el la tv.acuma a aparut ceva ruj(apare in reclama avon)care arata foarte bine.este ruj cu efect de luciu de buze si in catalog si la tv arata super.mi-am cumparat,nu arata rau si are sclipirea aceea de luciu,dar nu chiar asa intensa cum pare.(daca te intereseaza pretul este 220.000).in legatura cu prescurtarile incerc sa nu le mai fac:P pupik (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:13 AM |
|