![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Care este definitia unei doamne?
Avem in jur multe femei, pe care le cunoastem mai mult sau mai putin. Cum recunoastem o doamna - ce calitati trebuie sa aiba o femeie si ce defecte trebuie sa-i lipseasca pentru a putea fi catalogata drept doamna? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 91 Joined: 9-December 05 Member No.: 59 ![]() |
Nu stiu ce sa zic, nu stiu daca vad doamna neaparat imbracata elegant ...O doamna e doamna si in costum de baie; si in pielea goala tot doamna e...O doamna are o anumita tinuta, dar nu ma refer la imbracaminte, ci la tinuta generala : cum tine capul, cum merge, (nu neaparat tantosa si intepata), cum priveste, cum vorbeste....nu stiu daca ma pot face inteleasa. Dupa parerea mea, da, si in blugi rupti si zdrentuiti, asa cum se poarta, o doamna tot o doamna este. Are acea delicatete, finete,eleganta (in miscari, in tonul vocii, in felul cum rade, in privire....) care o insotesc peste tot pentru ca vin din interiorul ei...Are acel "ceva" al ei...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 08:22 PM |
|