![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
M-am decis sa deschid acest topic in speranta ca poate o sa reusim sa tragem si o concluzie la sfarsit despre asa zisa 'evaziune' parteneriala pe care unele persoane o comit...
De ce unii oameni calca stramb? Unele raspunsuri ar fi: - sexul a ajuns rutina - au fost inselati la randul lor - ii incita provocarea - le stimuleaza ego-ul - nu pot spune 'nu' - au un partener cicalitor - partenerii le permit - nu-si mai iubesc partenerul Voi ce credeti? :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Indraznesc sa pun o intrebare: cumva varsta nu ar influenta sondajul? ???
Poate gresesc eu insa tinerii/tinerele din ziua de azi sunt foarte emancipati, nu se mai pune pret pe dragoste si prietenie, ci pe sex. La asemenea varste cred ca ambii inseala in egala masura. In alta ordine de idei, ma gandesc ca cei mai tentati sa insele sunt cei care au avut la viata lor mai multi parteneri. E ca si cum esti familiarizat cu bucataria chinezeasca, italieneasca, franceza, etc... iti place mai mult aia traditionala, insa nu poti sa renunti cand ti se iveste ocazia si la ceva mai inedit. Cineva care nu a incercat niciodata asemenea bucatarii, nu stie ce castiga/pierde! La fel ii si cu partenerii: daca nu a avut decat 1-2 in viata, nu stie ce inseamna diversitatea si poate nici nu isi doreste sa afle. E ca o cutie a Pandorei pe care o data ce ai deschis-o... stii ce placeri iti ofera si vrei din ce in ce mai mult... :magandesc: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 02:34 AM |
|