![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se pare ca Britney Spears si-a revenit: a fost reperata la un tur de shopping in Beverly Hills. Supla si zambitoare.
(IMG:http://www.bunte.t-online.de/c/10/80/42/84/10804284,tid=d.jpg) Ce ziceti, o va tine mult optimismul asta? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
The De-XXX-troyer" suna bine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Acum trecind la lucruri "serioase"... Ieri seara pe antena 1, parca, Hugh Hefner isi ducea "iepuroaicele" la Paris si Londra... asa, taaaate bune si frumoase pina s-o apucat de vorbit expresii si cuvintele iepuroaicele (sau playboiţele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) rezidente... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ascultati ce debita una dintre ele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) : "nu inteleg de ce regina Angliei nu vrea sa il vada pe Hef, au atitea in comun: amindoi au 80 de ani si sint bogati si cunoscuti". "si eu am multe lucruri in comun cu regina Angliei, amindoua iubim ciinii, avem cite un Corgi si sintem englezoiace..." "Si ce daca expozitia de flori e numai pentru familia regala (N.B. a Marii Britanii), sint sigura ca o sa il primeasca pe Hef si pe noi daca ne ducem". "Prajitura lui X ( nota: era vorba de un eclair) seamana cu o puţă". "Ar trebui sa faca astia un parc de distractii linga turnul Eiffel", ar fi mult mai cool." " Nici o sfiriiala, ce teatru burlesc, cazinourile din Vegas sint mai cool, adica in Vegas e mai misto decit la Moulin Rouge". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:31 AM |
|