![]() |
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
exista sau nu un barbat perfect?
tot vorbim de noi..si numai despre noi... ce daruim noi? si ce si cat cerem de la un barbat? ne satisface cu ceva daca ne-ar da luna de pe cer? ne-ar imblanzi cu diamante? cat suntem dispuse sa tindem noi spre perfectiune in dragoste? cat oferim noi in fiecare zi? suntem perfecte, de cerem perfectiune de la barbati? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ca o concluzie: nu-i frumos ce-ti place tie e frumos ce-mi place mie. Right?
apoi mr Right poate fi bun pt o perioada variabila, daca nu merge in aceeasi directie cu mine, daca nu avem interese comune, daca visam unul la soare arzator si altul la fulgii de nea unde mergem de fapt? Nu cred sau si mai bine nu caut perfectiunea intr-un barbat, perfectiune asa cum ar fi ea data de 'definitie' (fat frumos pe cal alb) Pt mine un barbat care ma poate prinde este cel cu care pot rade in hohote pt ca-n opinia mea umorul vine mana-n mana cu istetimea. intaresc si eu ce s-a mai spus deja, barbatul perfect (cu bunele si relele lui) ar fi cel care ne place asa cum e, fara tentative (esuate de regula) de a-l modela, educa, tine apasat sub papuc (dupa un model pe care-l avem deja in minte ... tata, frate, vreun personaj din film (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) etc) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 10:30 AM |
|