![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
M-am decis sa deschid acest topic in speranta ca poate o sa reusim sa tragem si o concluzie la sfarsit despre asa zisa 'evaziune' parteneriala pe care unele persoane o comit...
De ce unii oameni calca stramb? Unele raspunsuri ar fi: - sexul a ajuns rutina - au fost inselati la randul lor - ii incita provocarea - le stimuleaza ego-ul - nu pot spune 'nu' - au un partener cicalitor - partenerii le permit - nu-si mai iubesc partenerul Voi ce credeti? :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
QUOTE Cineva care nu a incercat niciodata asemenea bucatarii, nu stie ce castiga/pierde! La fel ii si cu partenerii: daca nu a avut decat 1-2 in viata, nu stie ce inseamna diversitatea si poate nici nu isi doreste sa afle. pai tocmai, am auzit cazuri in care nu si-au facut damblaua la tinerete si i-a apucat la batranete. :P odata tot intervine plictiseala si te bate gandul sa incerci si cu altii. sau poti sa fii mai curios din fire si sa vrei sa incerci si cu altii. fiecare persoana care insala, fie ea femeie sau barbat, are motivatia ei determinata de alte cauze decat la ceilalti, cauze care tin de viata individului respectiv. eu nu cred ca exista o regula generala cand vine vorba de inselat, totul variaza de la persoana la persoana. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 12:57 PM |
|