![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
ce parere aveti despre viol? vi s-a intamplat asa ceva sau cuiva apropiat?daca vi s-ar intampla asa ceva ce masuri luati?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Singer, imi dau seama ca nu ar trebui sa comentez pentru ca nici nu am fost violata si nici nu am avut mai mult de doi parteneri , dar in privinta glumelor facute de apropiatii tai.. parerea mea este ca tu nu ar trebui sa permiti asemenea glume. Ce ai facut e bun facut, nimeni nu trebuie sa fie lasat sa te faca sa te simti oribil. Radem, glumim, dar anumite chestii trebuie taiate din start pentru ca atat timp cat trecutul tau nu ii afecteaza in mod direct, nu au dreptul sa iti comenteze absolut nimic si nu trebuie sa li se permita asemenea libertati.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 14 Joined: 25-June 07 Member No.: 1,855 ![]() |
Singer, imi dau seama ca nu ar trebui sa comentez pentru ca nici nu am fost violata si nici nu am avut mai mult de doi parteneri , dar in privinta glumelor facute de apropiatii tai.. parerea mea este ca tu nu ar trebui sa permiti asemenea glume. Ce ai facut e bun facut, nimeni nu trebuie sa fie lasat sa te faca sa te simti oribil. Radem, glumim, dar anumite chestii trebuie taiate din start pentru ca atat timp cat trecutul tau nu ii afecteaza in mod direct, nu au dreptul sa iti comenteze absolut nimic si nu trebuie sa li se permita asemenea libertati. eu stiu asta,dar vezi tu,putini au respect fata de cealalta persoana.ba uneori habar nu au sa se respecte pe sine...e destul de dificil.daca persoana este rau intentionata,degeaba ii spun "nu face asta"!pentru ca se uita senina in ochii mei si spune:"dar nu am facut nimic.esti tu prea sensibila!".e un abuz psihologic foarte subtil. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 4-May 07 From: Bucuresti Member No.: 1,581 ![]() |
eu stiu asta,dar vezi tu,putini au respect fata de cealalta persoana.ba uneori habar nu au sa se respecte pe sine...e destul de dificil.daca persoana este rau intentionata,degeaba ii spun "nu face asta"!pentru ca se uita senina in ochii mei si spune:"dar nu am facut nimic.esti tu prea sensibila!".e un abuz psihologic foarte subtil. Buna fetelor, ce mai face prietena cu probleme? Intreb si eu pentru ca am lipsit cam o saptamina din civilizatie (am fost la tara si nu am acolo net). Vad ca iar un subiect a divagat pe alte fronturi cum ar fi respectul celorlalti sau cu citi barbati ai fost. Eu am avut mai multi si nu mi-e rusine sa recunosc, dar nici unul dintre pritenii mei nu m-a intrebat ce si cum si daca ar fi facut-o as fi raspuns ca nu e treaba nimanui ci numai a mea. eu cred ca asa trebuie rezolvata problema, daca tu nu dai impresia ca te deranjeaza un anumit subiect nici pe cei din jurul tau nu-i va deranja. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 12:12 AM |
|