IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Idei de afaceri: Fornetti
Szimcsi
post Jun 25 2007, 06:51 PM
Post #1

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna fetelor. Eu nu mai pot sa vorbesc cu voi de la birou. Astia sunt cu ochii pe mine. Mi-au interzis yahoo, nu mai pot intra deloc. Desteptii nu s-au gandit ca eu am si meebo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar ma enerveaza, ca eu oricum nu abuzam, chiar daca il tineam deschis. Vorbeam din cand in cand, poate o data pe saptamana cu cate cineva. Acum insa sunt plina de spume, nu pentru ca mi l-au taiat, duca-se. Ci ma calca pe nervi ideea ca sunt considerata una care isi petrece timpul pe net, distrandu-se si ca nu imi fac treaba.

Colac peste pupaza, imi expira si contractul joi si s-ar putea sa imi zica bye bye! Mare paguba!

Aseara vorbeam cu al meu despre cat de rau ma simt la noul serviciu si mi-a zis: rezista si tu pana dupa nunta si cu banii scosi ne deschidem ceva. Eu care pana acum nu vroiam propria afacere, ca mi se parea prea mare bataie de cap, am ramas pe ganduri! Mi s-au aprins beculetele si nu ma mai pot gandi la altceva.

Acum imi mai trebuie o idee de afacere si m-am scos :| Daca aveti vreuna, spuneti-mi si mie, nu fiti zgarcite (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Diana.
post Jun 25 2007, 09:29 PM
Post #2

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

... deci asa ai sanse... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
geoo
post Jun 25 2007, 11:57 PM
Post #3

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

hai sa-mi var si eu coada in discutie!
deci: ideea e bestiala, mancarea hainele medicamentele si sicriele se vor vinde MEREU! Locatia e mai mult decat importanta in acest caz, nu e ca si cand vinzi pantofi si iti permiti sa lucrezi pt vad......aici omu' nu vine special pt tine, ci tu trebuie sa te pui in drumul lui ca atunci cand ii e foame sa cumpere!!! E ideal sa-ti asiguri o clientela sigura pe trimestru, adica amplasarea langa o scoala/birouri/piata/centru comercial e OBLIGATORIE!

pe partea cealalta, din proprie experianta, si cum a spus si forte......nu recomand ca o singura ocupatie sa se faca in cuplu!!! E ok daca incepeti impreuna, dar ideal ar fi sa va dezvoltati si fiecare sa fiti responsabili de un alt sector, sa nu va calcati pe coada reciproc! Pt ca oricat de mare e iubirea, cand e vorba de bani si idei de pus in practica fiecare are impresia ca se poate descurca mai bine, ca are strategii mai bune si apar frustrari! Nu merita riscul sa va culcati certati pt ca tu i-ai spus vanzatoarei sa dea pungi mari la pernutele cu branza, iar el i-a spus sa dea pungi mici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

In rest muuuuuuuuuulta bafta si pot da multe din casa daca e cazul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

Posts in this topic
Szimcsi   Idei de afaceri: Fornetti   Jun 25 2007, 06:51 PM
fortelady   pai depinde de domeniul in care esti tu pregatita ...   Jun 25 2007, 07:20 PM
kalua   Nu neaparat, forte. Eu am lucrat cu al meu (home o...   Jun 25 2007, 07:24 PM
fortelady   eu nu cred ca as rezista...e drept, eu am ridicat ...   Jun 25 2007, 07:28 PM
Szimcsi   Acum eram pe net, cautam idei :lol: Si citeam si t...   Jun 25 2007, 07:59 PM
fortelady   da, o francizare e investitia cea mai simpla si m...   Jun 25 2007, 08:03 PM
Szimcsi   Deja mi se invart rotitele ca la ceas. Nu mai am l...   Jun 25 2007, 08:15 PM
Maàt   Linga scoli, licee, universitatea e luata, iese di...   Jun 25 2007, 08:17 PM
Meg   decat fornetti, mai bine o gogoserie sau ceva lang...   Jun 25 2007, 08:43 PM
Szimcsi   Meg, faza e ca in Craiova inca nu a venit nebunia ...   Jun 25 2007, 08:46 PM
kalua   Szi, atunci spor la afaceri! :)   Jun 25 2007, 09:10 PM
Szimcsi   Doamne ajuta! Adevarul este ca asta imi lipsea...   Jun 25 2007, 09:11 PM
Meg   Sz, eu ma raportam la orasul meu.. unde nu era nic...   Jun 25 2007, 09:12 PM
Maàt   Care 2-3? una la rotonda, 2 in piata, una la unive...   Jun 25 2007, 09:12 PM
Meg   mai draga, noi avem fornetti si'n mall! :l...   Jun 25 2007, 09:13 PM
Maàt   Si mie imi placeau alea cu brinza sarata, da` ...   Jun 25 2007, 09:27 PM
Szimcsi   Di, in zona la care ma gandesc eu nu e nici unul. ...   Jun 25 2007, 09:28 PM
Maàt   ... deci asa ai sanse... :D   Jun 25 2007, 09:29 PM
geoo   hai sa-mi var si eu coada in discutie! deci: ...   Jun 25 2007, 11:57 PM
wwwww1   <...   Jan 12 2013, 08:23 PM
alina83   Daca ai un site sau un blog in care scrii despre ...   Jun 21 2013, 12:16 PM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th June 2025 - 11:20 PM