![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca tot am vazut ca avem o cipriota printre noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) m-am gandit s-o intreb de tarisoara asta.
Eu am fost de doua ori acolo, in august iar mergem. De fiecare data am fost in sud-estul insulei, in Ayia Napa (la margine, unde-i linistit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Anul asta vom locui intr-un sat nu chiar la mare, Liopetri. In fiecare zi mergem la un alt strand, mancarea este excelenta, marea o minunatie, mie-mi tare-mi place. De vazut am vazut tot ce scrie in ghidurile turistice, in fiecare zi am cumparat dulciuri si paine la o brutarie care are deschis 24 de ore (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) si sigur o voi vizita-o si anul asta. Exista prin regiunea asta ceva de care stiu numai insiderii? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi venim in CW 32, dar nu stiu exact cand, omu' e cu planificarea si stie data exacta, deci te prind acasa.
Mezze mancam de obicei si-s o nebunie intr-adevar. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si anul asta inchiriem o casa si vom avea posibilitatea sa ne facem si noi de-ale gurii, salata cu feta si muuuulte masline, halloumi... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 04:56 PM |
|