![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna seara, fetelor :-*!!!
Iaca in disperare de cauza am nevoie de o crema care sa le aiba pe toate... In ultimul timp nu ma mai inteleg deloc cu tenul meu (nu ca m-as fi inteles vreodata prea bine cu el.. >:( ), e teribil de capricios, se deshidrateaza foarte usor, si una-doua imi apar pete si roseti de la frig si deshidratare etc. Ma gandesc ca nu i-o mai prii/ajunge Sebium Creme?! Sa revin la Ictyane? Voi ce ati mai incercat nou si bun (daca ati avut astfel de probleme)? Ca zau, nu stiu ce sa mai fac... Ma gandeam chiar sa apelez la vreun preparat cu corticosteroizi, macar o vreme... Multumesc si pupici :-* :-* :-* :-*! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE :offtopic: de la prima ora :D elle_ni, pai daca nu stopam acneea ce-i facem. pls daca raspunzi, fa-o la topicul aferent ca ne luam bobarnace. :P :-* bai, deocamdata raspund aici, pentru ca aici s-a postat intrebarea, nu stau acum la topicul "acnee" sa fac introducere la raspuns....si data aviatoare ma intorc acolo :P.... so, in loc s-a STOPAM, ar trebui S-O TRATAM. noi stopam acneea prin folosirea a tot felul de creme, dar acneea apare ca un dezekilibru in organism, nu numai in planul fizic (ci si in cele subtile, care sunt afectate de agnaduri, actiuni....ma rog, e o intreaga filososfie care nu poate fi scurtata in 3 cuvinte...)noi trebuie sa ne analizam, sa cautam adevarata cauza si sa o tratam din interiot spre exterior, nu invers, cum facem noi. eu, stiind mai demult lucrurle astea, si tot pe invers o fac de multe ori, in disperarea de a scapa de aceste lucruri inestetice, |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 09:19 PM |
|