IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cat de mult conteaza trecutul sau reputatia?
midnight
post Jun 26 2007, 12:43 PM
Post #1

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

Mi-a venit ideea citind pe pe topicul despre misoginism si viol (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si reflectand asupra notiunilor de 'trecut sexual' 'reputatie' si felul in care aceastea poate influenta mersul unei relatii actuale. De ce majoritatea au standarde duble* cand vine vorba de femei sau de barbati, de ce unora li se iarta sau chiar li se creste "cota", iar altora li se imputa forever? Chiar si lasand la o parte educatia si ce ne invata societatea (uneori urasc acest cuvant, in special in contextul asta), aflandu-ne intre 4 ochi cu trecutul unui potential partener putem avea tot felul de reactii.
Eu recunosc ca mi se pare important aspectul asta, si ca un palmares cu care un individ poate s-ar mandri sau i s-ar parea normal pana la varsta x, m-ar face sa devin foarte circumspecta in privinta respectivului.

[Daca mai exista un asemenea topic, astept nuielele (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ]
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
midnight   Cat de mult conteaza trecutul sau reputatia?   Jun 26 2007, 12:43 PM
singer  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 03:07 PM