![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Mi-a venit ideea citind pe pe topicul despre misoginism si viol (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si reflectand asupra notiunilor de 'trecut sexual' 'reputatie' si felul in care aceastea poate influenta mersul unei relatii actuale. De ce majoritatea au standarde duble* cand vine vorba de femei sau de barbati, de ce unora li se iarta sau chiar li se creste "cota", iar altora li se imputa forever? Chiar si lasand la o parte educatia si ce ne invata societatea (uneori urasc acest cuvant, in special in contextul asta), aflandu-ne intre 4 ochi cu trecutul unui potential partener putem avea tot felul de reactii.
Eu recunosc ca mi se pare important aspectul asta, si ca un palmares cu care un individ poate s-ar mandri sau i s-ar parea normal pana la varsta x, m-ar face sa devin foarte circumspecta in privinta respectivului. [Daca mai exista un asemenea topic, astept nuielele (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ] |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 14 Joined: 25-June 07 Member No.: 1,855 ![]() |
Mi-a venit ideea citind pe pe topicul despre misoginism si viol (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si reflectand asupra notiunilor de 'trecut sexual' 'reputatie' si felul in care aceastea poate influenta mersul unei relatii actuale. De ce majoritatea au standarde duble* cand vine vorba de femei sau de barbati, de ce unora li se iarta sau chiar li se creste "cota", iar altora li se imputa forever? Chiar si lasand la o parte educatia si ce ne invata societatea (uneori urasc acest cuvant, in special in contextul asta), aflandu-ne intre 4 ochi cu trecutul unui potential partener putem avea tot felul de reactii. Eu recunosc ca mi se pare important aspectul asta, si ca un palmares cu care un individ poate s-ar mandri sau i s-ar parea normal pana la varsta x, m-ar face sa devin foarte circumspecta in privinta respectivului. [Daca mai exista un asemenea topic, astept nuielele (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ] pentru ca intr-o societate unde primeaza o mentalitate primitiva si unde instinctul primar isi spune primul cuvantul,e normal sa existe astfel de atitudini fata de cei mai slabi(in cazul de fata,femeia!).nu militez pentru un trecut sexual bogat,insa fiecare persoana are dreptul la viata si la intimitatea lui.insa ce sa mai vorbesc,cand la noi se rade pana si de bietii handicapati fizici,de batrani si de alti neajutorati?cand exista asa de putin respect fata de cealalta persoana,normal ca apar tot felul de atitudini extremiste.nu sunt toti asa,insa vorbesc de majoritatea! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 03:08 PM |
|