IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Retete pentru vas roman de lut
divi2007
post Jun 20 2007, 10:41 AM
Post #1





Musafir






(IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
hanny
post Jun 26 2007, 08:42 AM
Post #2


Contaminat
*

Group: Dependent
Posts: 31
Joined: 22-June 07
From: Israel
Member No.: 1,848



QUOTE(divi2007 @ Jun 20 2007, 11:41 AM) *


Asaaaaaaa, iei un ardei mare rosu si un ardei mare verde doua cepe sanatoase si 6 catei de usturoi.Tai toate astea si le prajesti in ulei.daca ai de masline e ok, daca nu apoi nu.
Iei 4-5 cartofi mari ii tai in felii rotunde pui in cratita aia ceapa ardeiul si etc peste care pui in rind de felii de cartofi
peste ele poui pestele si peste peste pui restul de cartofi.Faci sosul: sare,piper,boia de ardei dulce si-o legatura de corinadru taiata marunt.totrni sosul peste tot ghiveciul asta si iei 6 ardei iuti ii speli sii pui depasupra cu tot cu simburi .pui capacul si bagi balamucul la cuptor vreme de o ora.
E delicios dar te arde si cind il maninci si cind il elimini.
proprietati:
e bun iarna la persoanele de tipul" rece" in sensul ca incalzeste,ardeiul iute incalzeste" peste si legumele sint recomandate oricind si oricui.
e bun vara dezinfecteaza tractul intestinal in perioadele de calduri si de virusuri intestinale care tzopaie-n jur.
e bun oricind ca e gustos si nici nu ingrasa daca nu bagi in el jumate de piine alba.
mai vreti retete ucigatoareb? ca mai am.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jun 30 2007, 09:10 PM
Post #3





Musafir






Friptura de vita

1 kg carne de vita
sare, piper
mustar mai dulce
1 ceapa mare
amidon pentru ingrosat sosul - pentru cine vrea

Carnea se sareaza si pipereaza, se unge cu mustar si se pune in vas. Ceapa se taie rondele care se pun peste carne. Se pune capacul vasului si se da la cuptorul rece 1 1/2 - 2 ore la 200°C. Se va forma si un sos lichid.
Cine vrea sa ingroase sosul il pune intr-o oala, il lungeste cu niste apa si-l leaga cu niste amidon.

Orez cu legume

3 ardei grasi
3 rosii mari
3 cepe
1 vanata
1dovlecel mai marisor
5 ciuperci
1-2 ardei iuti
2 lingurite Vegeta
sare, piper
3 cani orez

Se inmoaie vasul in apa, se pune orezul nefiert in el, se adauga ceva apa peste el (atat cat sa fie aproape acoperit). Legumele se taie mic, se amesteca cu sare, piper si Vegeta si se pun peste orez.
Se da la cuptorul rece 1 - 1 1/2 orala 220°C.
Se pot adauga seminte de pin sau usturoi.
Se poate manca ca atare sau ca garnitura la carne.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 04:24 PM