![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
http://www.zerozits.com/Articles/acnedetec...ect.htm#inglist
Aici am gasit un tabel foarte fain si detaliat cu substantele comedogene (si gradul lor, de la 0 la 5). Mi s-a parut f interesant. Cred ca o sa listez tabelul si astfel inarmata o sa plec la "vanatoare". F. ciudat mi s-a parut ca petrolatum (despre care citisem ca are potential ocluziv pt pori) are de fapt gr 0, lanolina naturala are, de asemenea, gr o iar lanolina sintetica are 4 au 5, etc, parabenii au gr zero, etc. In dreptul fiecarei substante e trecut potentialul comedogen si cel iritativ, pe o scala de la 0 la 5. Sper sa va fie de folos. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
nu, ciresico, io sunt lamurita in privinta zyneritul, dar dintr-un post de mai sus al lui arissuca reiesea ca a avut probleme intr-o perioada in care nu a folosit cremele "tratament" gen zynerit....iar eu ma gandeam ca zyneritul, brevoxylyl, retinul nu e bine sa le folosesti zilnic, cel putin nu pe o perioada mare de timp, ca pe o crema obisnuita de intretinere...eu ma gandeam ca trbuie folosite regulat o perioada, pentru a omoti microbii si toate cele bacterii care favorizeaza aparitia acneei.eu asa cred, cel putin, nu va suparati.
eu imi dau numia ocazional cu zynerit si brevoxyl, tocmia pentru ca am depasit perioada de 2 luni de tratament inteensiv cu ele, iara cum le folosesc numa' cand imi smotocesc un pic fata (tre' s-o mai fac si p'asta din cand in cand, nu?asa, macar de plistiseala, daca nu din obisnuinta sau dintr-un hobby macabru ;D...) da' io acum am alta problema: m-aa pucat asa, din senin kefu' sa merg la cosmetica faciala.si am una care kiar e buna-buna, cu o mana de aur.da' fetzisoara mea arata asa bine...si parca mi-e teama sa nu-mi zgandare cosurile si sa ma trezesc brusc si dintr-o data nasparlie rau :( |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:58 PM |
|