![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Buna! Iata fetelor, am hotarat! Ma las de fumat! Voiam de la 1 ianuarie, dar nu mi- iesit. Insa de ieri am inceput prin a rari extrem tigarile fumate. Si ma mai ajuta ceva: niste pastilute (bombonele) pe numele lor AS, fbricte de Plantavorel! Mai fetelor, au un gust.... nu il pot descrie....
Offff, mai e cineva in situatia mea, sa ne sustinem reciproc?!? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Gata! Ieri am incercat sa imi aprind o tigara (sa nu ma intrebati de ce) si am tras 2 fumuri, la al treilea m-a luat ameteala, si scarba, si voma (cred ca de la pastilutele alea) si am stins-o! Si nici ca mai imi trebuie! Acum pot spune cu convingere ca M-AM LASAT DE FUMAT!!!!! Ura!!!!
Si cu kilele.....am sa vad eu ce am sa fac.... Treaba e ca mi-e foaaame... :( Nu mananc lucruri nepermise de regim, dar mi se pare ca mananc ma mult in timpul zilei... Multumesc de sustinere, va pup pe toate! Si, pentru cine vrea sa se lase, va zic eu: nu e greu, totul e sa vrei! (sper sa scap si de starile de nervi de dimineata :D) :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:56 AM |
|