![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-as marita prin Caribic sau pe vreo insula in Oceanul Indian la tarmul marii, numai el si eu. Probabil in alb, dar nu in rochie de mireasa.
Cand m-as intoarce acasa as face o petrecere fara fite numai cu rudele si prietenii foarte apropiati. Voi? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Ce topic fain (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
M-am gandit la chestia asta in ultima vreme, din fericire (heh..) familia mea e cam ciudata asa ca nu voi fi obligata sa invit si partea intunecata a clanului la nunta *mea*, ceea ce imi lasa destula libertate. Stiu unde si cand va fi cununia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Intr-o joi seara, in amurg, intr-o biserica splendida din varful unui deal, la vreo 15 km de orasul in care m-am nascut. Privelistea e superba, un lac intins intre dealuri intr-o parte, si muntii in cealalta. Restul include centuri de castitate, turniruri, pletosi si barbosi beti (dintre care o mare parte clerici) si cai pascand pe spatiul verde din curtea castelului. Edited pentru Fortelady (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:00 AM |
|