![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Fetelor, azi, pe 13 ianuarie, implinesc 16 ani de casatorie. Au trecut asa....ca 16 zile. Cand ma uit inapoi nu pot parca sa realizez ca s-au dus atatia! Doar cand imi vad copiii imi dau seama ca e adevarat...Vad bune, vad rele, vad bucurii, vad necazuri. Sunt implinita? Nu stiu, nu pot raspunde. Maturizata? Prematur, da.
Voi cati ani de relatie/casnicie aveti? Sunteti multumiti/e de ceea ce ati realizat pana acum? Va considerati fericit/e, impliniti/e? :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Cornelia felicitari :floricele: de 3x inca pe-atata si sa fie toti buni :-*
noi am implinit 10 ani in octombrie .... si tot asa buni si rai, rai din cauza altora si nu ma refer la probleme sentimentale. Avem aceleasi gusturi, ne bucura si ne intristeaza aceleasi lucruri si mai ales nu am uitat sa radem. Cea mai mare realizare este fetita noastra care este sufletul si bucuria noastra,si care asaaa, pe nesimtite a devenit seful casei ::) Mie anii intre 20 si 30 mi se pare ca au trecut fulgerator si cu multe multe necazuri asa ca ne-am maturizat fortat si ne-am solidificat ca si cuplu. Acum dupa 30 vad ce ne e bine asa ca e un echilibru in toate .... inca odata sa fiti fericiti, impreuna pana la 100 ani :hainoroc: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 11:08 PM |
|