![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-as marita prin Caribic sau pe vreo insula in Oceanul Indian la tarmul marii, numai el si eu. Probabil in alb, dar nu in rochie de mireasa.
Cand m-as intoarce acasa as face o petrecere fara fite numai cu rudele si prietenii foarte apropiati. Voi? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Kalua, trebuie sa fi fost misto la castelul din Salzburg (la asta ar fi si mai si:P)
Si simt cumva nevoia sa ma explic, locul de care vorbesc, desi poate suna "exotic" pentru altcineva, e unul din locurile mele de suflet in care mi-am petrecut o mare parte din adolescenta, fie la baute cu prietenii, fie la povesti, fie la escalada, fie la depus juramantul de cercetas noaptea sub pod ((IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), fie igienizand cu ceilalti scoutzi imprejurimile si bagandu-mi mainile sa culeg de pe jos sticle goale, doze de bere, plastice, ambalaje, pungi si ce draq mai era pe acolo, amintiri lasate de turisti (nici nu stiu de unde atatea gunoaie pentru ca desi e muzeu - sau poate tocmai de-aia - nu prea misuna lumea pe acolo chiar in flux continuu). Scuze pentru marele offtopic, tin si eu ca omul la o imagine decenta (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) si nu voiam sa las cu posturile de mai sus impresia vreunei "rockeritza vietzii" cu vene taiate, pentagrame, centuri si mai stiu eu ce (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ca nu e cazul. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:37 PM |
|