![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum s-a desfasurat nunta voastra? Ce surprize - placute sau neplacute - ati avut? Cum v-ati imbracat? Ce fel de muzica ati avut? Cum a fost mancarea? Ce a fost cel mai stresant si care moment cel mai placut? Cum v-ati simtit in fata preotului si cum in fata persoanei de la starea civila? etc. etc.
|
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie-mi place peisajul si rochia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
hmm, amintiri, frumoase amintiri.
Peripetii, hai sa ne gandim.Se pune ca la starea civila am intarziat? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Toti invitatii erau acolo si ne asteptau si noi nu mai veneam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Si acum imi aduc aminte ca imediat ce am ajuns la luat nasu in primire pe sot sa se duca sa anunte ca am osit ca ne sarise randul.Asta se intampla acum 10 ani,in august facem 10 ani.Apoi in timpul oficializarii casatoriei cand tanti de acolo ne citea dr familiei nepotica mea de doar un an a inceput sa vb si ea, cred ca nu prea era de acord cu ce zicea tanti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apoi dupa 2 ani am facut si cununia religioasa, care nu a fost chiar cu visam in copilarie,dar a fost frumos,mai ales ca la 12 noptea au inceput sa cante LA multi ani pt mireasa, fiinca era ziua mea. Peripetii aici hm..... sa zicem ca am cam luat plasa cu cantaretii, la un mom dat le-am dat bani sa taca si am pus noi muzica.Inivitati care s-au anuntat ca vin si nu au mai venit.....dar ce mai conta ne unisem destinele si in fata lui Dumezeu si asta conta. Imi aduc aminte ca era o zi de toamna,la inceputul zilei putin mai rece si cativa nori, tb sa face poze in Cismigiu, timpul nu ne-a mai permis si am facut doar in curtea bisericii.Cand am ajuns la biserica, cerul era putin inorat,iar cand am isit din biserica iesise sarele.Lucrul asta mi-a ramas intiparit in minte,de parca si ziua aceea se bucura pt noi sau poate ca tatal lui de acolo de sus se bucura pt noi, iar vreme de afara reprezenta bucuria si fericirea lui,poate doar asa ne arata ca daca nu a putut sa fie fizic langa noi dintr-un loc mai bun tot era alaturi de noi si ne-a oferit soarele drept cadou. uitati si o poza (IMG:http://i159.photobucket.com/albums/t142/ioanat/nunta.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 02:16 AM |
|