![]() |
![]() |
fortelady |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Am tot citit pe net si nu numai despre cum se "rup in figuri" barbatii cum ca masina pe care o au e "aspirator de femei".
de curiozitate - pentru voi ar conta ce masina conduce partenerul/potentialul partener? in ce masura? nu cred ca se incadreaza aici dar nici in alta parte nu cred ca s-ar incadra. imi dau seama ca pentru mine e un pic ciudat- nu m-ar deranja ca barbatul care ma intereseaza sa nu aiba masina deloc, sa circule cu transportul in comun. mi s-a intamplat de nenumarate ori sa-mi car cu masina barbatul care era in perioada aia in viata mea , fara ca respectul meu fata de el sa scada cu ceva. nu mi-ar atrage in schimb deloc atentia (sau si mai rau, ar primi inconstient o bila neagra) daca ar avea o dacie de la 1900 toamna, eventual mostenita de la cine stie ce unchi - si m-ar plictisi teribil sa-mi explice cum dacia aia (o masina care a fost totusi buna la vremea ei) daca o turezi, ii faci si-i dregi zboara mai ceva ca un boeing. poate e faptul ca nu imi place ca un om tanar se agata de un simbol al trecutului asa cum e dacia (respect in schimb trabantistii, ladistii desi imi starnesc zambetul nu am nimic cu ei, si ador broscutele ). asta asa, la prima vedere. voua din ce masina v-ar place sa va deschida portiera la prima intalnire? (repet, prima intalnire, deci nu stiti cat de romantic, sensibil, dragut si amabil poate fi domnul respectiv si ce suflet minunat are). si de ce??? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
nici pentru mine nu conteaza daca are sau nu masina...
iar daca ar mai avea si una din aia scumpa l as privi cum privesc ei,marea majoritate,femeile frumoase.... deci ar primi o bila neagra din prima,dar daca ar dovedi ca merita,nu m ar mai interesa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:19 PM |
|