![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
M-am decis sa deschid acest topic in speranta ca poate o sa reusim sa tragem si o concluzie la sfarsit despre asa zisa 'evaziune' parteneriala pe care unele persoane o comit...
De ce unii oameni calca stramb? Unele raspunsuri ar fi: - sexul a ajuns rutina - au fost inselati la randul lor - ii incita provocarea - le stimuleaza ego-ul - nu pot spune 'nu' - au un partener cicalitor - partenerii le permit - nu-si mai iubesc partenerul Voi ce credeti? :) |
|
|
![]() |
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
rutina e usor de distrus. insa nu toti constientizam ca asta e cauza.
cum distrugi rutina? (pai dupa ce inseli, o sa vezi ca dispare :P ) - glumeam. nush ce sa zic. mie nu mi s-a intamplat sa se instaleze rutina. asta pt ca eram (sau oi mai fi ??? ) f inventiva. ;) cred ca shimbarea locului, a .... modului, ohooooooooooooo, sunt multe lucruri ce se pot schimba. in loc de stat la tv in seara aia de ex, te imbraci frumos, faci o rezervare la un rest, un pic de muzica, dans, vin....si cateva complimente bine plasate de la partener... mie de exemplu mi-ar face seara. :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:09 AM |
|