![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
am citit chiar azi intr-o revista ca este mult mai bun decat cel pe care il folosim in mod obisnuit si am auzit mai multa lume vorbind despre acest "zahar brun" ( sper ca asa se numeste si nu am retinut eu aiurea. dar nu stiu in comert unde as putea gasi ...azi am fost prin carrefour si nu am vazut nimci de genul...sau poate nu m-am uitat eu bine ...totusi imi puteti spune un loc anume in bucuresti de unde sa pot cumpara asa ceva? merci frumos.
|
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La ce folositi ghimbirul?
Mancare chinezeasca forte nu sunt fan am fost acum ceva ani la Bucuresti la ceva cursuri 2 sapt si am mancat aproape doar mancare chinezeasca pt ca cei la care faceam cursurile ne asigurau si masa de pranz (era inclusa in pret) si sotia celui care organiza cursurile era moarta dupa macarea chinezeasca (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) , si de atunci cand aud de mancare chinezeasca mi se ridica niste pitici, am zis ca n-o sa mai manac niciodata. Oricum nu ma omor dupa combinatiile dulci si scortisoara folosesc si eu la praj da la mancare mi se pare sax. Nu-i rau de loc usturoiul chinezesc ca nu tre sa cureti decat suprafata si e gata curatat pe cand la al nostru fiecare catel.La noi nu se gaseste da cred ca l-as prefera.:-) Am uitat sa va zic ca sunt cam comoda si nu ma omor sa gatesc doar ca trebe |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:02 PM |
|