![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
am citit chiar azi intr-o revista ca este mult mai bun decat cel pe care il folosim in mod obisnuit si am auzit mai multa lume vorbind despre acest "zahar brun" ( sper ca asa se numeste si nu am retinut eu aiurea. dar nu stiu in comert unde as putea gasi ...azi am fost prin carrefour si nu am vazut nimci de genul...sau poate nu m-am uitat eu bine ...totusi imi puteti spune un loc anume in bucuresti de unde sa pot cumpara asa ceva? merci frumos.
|
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
ghimbirul poti sa-l pui la aproape orice : o bucatica in supa de pui, odata cu legumele, ras in limonada (daca ai si un pic de menta e perfect), eu il folosesc foarte mult la peste si ca sa marinez carnea de pui. la turta dulce si vin fiert se foloseste cel uscat
a, si-l folosesc si ca medicament, ca am rau de masina si e singurul care imi face cat de cat bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 07:46 PM |
|