![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut fetelor!
Vroiam sa va intreb daca voi aveti in dulapiorul cu cosmetice creme care merita titlul de"creme miraculoase". Nu credeam ca exista asa ceva dar am descoperit una. E Clarins Skin Beauty Reapair concentrate. E un recipient mic de 15 ml dar il am deja de apropae 3 luni si e jumate. Nu e nevoie de mai mult de o picatura. Calmeaza iritatille cit ai clipi, face pielea frumoasa efectele sunt durabile. Cunosteti si altele? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
cei de la stawberry spun ca nu se percep taxe pentru cosmetice venite in pachete mici. in eventualitatea intamplarii unui asfel de lucru roaga cientul sa plateasca aceste taxe, sa le trimita ulterior chitantele iar banii pe ele ii vor fi returnati. cat despre pete pe creieras si anxiety dupa cosmeticale, "care este"multe, invat sa ma dresez. It's a real challenge whatsoever! Am scris la customer service la strawberrynet si mi-a venit raspunsul just a minute ago. Vi-l impartasesc: Dear Anca, Thank you for your e-mail. Please note that shipping with Strawberrynet is free - worldwide. We hope this helps and if you have any further queries, please feel free to contact us again. Yours sincerely, Kitty Wong Customer Service Manager www.Strawberrynet.com Ta nanananna~! mi-am facut comanda pe strawb (cu cardul ING) si au venit produsele! parfumelul e super.. de fapt parfumelele. si azi am mai pus inca 2 comenzi (zi de nastere, bla).. sunt super multumita si pachetele ajung cam in 10 zile. o sa vad si eu ceva de la tigi. momentan mi-am luat o lotiune de corp de la H20, sunt curioasa cum e.. am citit pe aici mai demult de h2o. sa vedem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu am comandat inca. am vazut ca Meg a primit fara probleme comanda asa ca nu imi fac griji. am mai vazut si pe alte forumuri ca se livreaza in Romania. eu zic ca e ok. in plus toata lumea spune ca nu a platit taxe vamale, doar 1,5 ron taxe postale. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:56 PM |
|