![]() |
![]() |
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mananc numai mere buza de iepure si piersici..
Astea-s preferatele. Nu-mi plac portocalele. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
daca nu te grabesti cu reteta de sirop de zmeura o caut eu diseara si-o "lipesc" aici
Am facut zeloasa vreo 2 ani la rand cu gandul ca fata mea (mare amatoare de zmeura) o sa fie incantata.... si ea? ash de unde! n-am impresionat-o deloc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ..mai am si-acum din ala de-acum 2 ani, la fel de bun e, dar nu-l bea nimeni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mie-mi plac perele, pepenele rosu, ciresele avocado e bun in salate nu de mancat asa gol pt ca e gretos ... sau poti face guacamole din el...adica-l zdrobesti piure amesteci cu maioneza si usturoi si mananci cu tostitos. later edit da da da piersici de-alea zemoase cat pumnul si prune: renglote mmmmmmmmmm si bistrite |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
ma omor dupa: capsuni, zmeura, nectarine, cirese, rodii
pe restul.....le tolerez, dar pot si fara! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 07:35 PM |
|