![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
am citit chiar azi intr-o revista ca este mult mai bun decat cel pe care il folosim in mod obisnuit si am auzit mai multa lume vorbind despre acest "zahar brun" ( sper ca asa se numeste si nu am retinut eu aiurea. dar nu stiu in comert unde as putea gasi ...azi am fost prin carrefour si nu am vazut nimci de genul...sau poate nu m-am uitat eu bine ...totusi imi puteti spune un loc anume in bucuresti de unde sa pot cumpara asa ceva? merci frumos.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Elle_ni i-am dat si eu danonino fetitei mele pe la 8 -9 luni si ii tot ieseau niste bubite pe fata maruntele rosii, doctorul mi-a spus ca poate fii de la danone, m-am oprit sa-i mai dau si nici bubitele nu au mai aparut, de atunci ii dau doar iaurt simplu mai i-l amestec cu fructe in blender. Zice ca cei de la Danone folosesc numai fermenti artificiali si in combinatie cu fructele probabil ca pot provoca alergii. E o solutie comoda da nu-i sanatoasa.
Nu stiu cat are copilul tau da pana la un an e bine sa-i dai ce-ti spune doctorul si cand iti spune el pt. ca mai tarziu poate sa devina sensibil la anumite alimente. Si alimentele care ti le interzice doctorul nu degeaba le interzice. Acuma eu cred ca am fost cu capul da si biscuitii care ii amestecam cu mere pana la 9 luni i-am facut in casa. da, e foarte inviorator (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) acum beau bere de ghimbir - am gasit la supermarket si am luat. e faina. da' nu se compara cu limonada de casa De la tine am devenit fan ghimbir zic ia sa vad si eu ce gust are si chiar sunt incantata. Acum ma gandesc sa-mi plantez si eu da tre sa iau niste pamant lutos cand ajungem la Poiana Tapului.Ma gandesc ca fiind un tubercul nu tre sa fie prea pretentios si poate se adapteaza si la conditiile noastre acuma ca n-o sa-i mearga ca in tara lui asta e. Daca mai ai hinturi cu condimentele sa-mi zici si mie ca eu nu sunt conservatoare la combinatii, doar ca de la inceput imi place sau nu-mi place. Berea nu-mi prea place singurele bauturi care imi plac sunt vinul rosu si visinata, da nici din alea nu beau sa dau pe spate. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 04:01 AM |
|