![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Buna! Iata fetelor, am hotarat! Ma las de fumat! Voiam de la 1 ianuarie, dar nu mi- iesit. Insa de ieri am inceput prin a rari extrem tigarile fumate. Si ma mai ajuta ceva: niste pastilute (bombonele) pe numele lor AS, fbricte de Plantavorel! Mai fetelor, au un gust.... nu il pot descrie....
Offff, mai e cineva in situatia mea, sa ne sustinem reciproc?!? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 12-January 06 Member No.: 147 ![]() |
Hai sa ma laud si eu.
M-am lasat de fumat pe 1 ianuarie, la sf petrecerii de revelion. Tin minte ca m-am uitat la iubi al meu si i-am zis"asta e ultima tigara ever." S-a repezit cu gesturi largi si mi-a aprins-o, ranjind. Ultimul fum din ultima tigara a fost atat de gretos, incat am icnit :- Iata ca au trecut 13 zile de cand nu mai fumez si nu am nici pe dracu`. Primele doua zile eram ca turbata, plangeam din orice, eram iritata, oparita, frustrata! Apoi am inceput sa citesc cartea lui Allen Carr "Easy Way to Stop Smocking", pe care mi-au recomandat-o si mie fetele. Am download-at-o si am inceput sa o citesc, cu rabdare, ca e in engleza. Dupa vreo 80 de pagini, am zis:" ok, I`ve got the point, bine, nu mai fumez!", numai sa nu mai citesc, ca engleza ma oboseste si mi se inrosesc ochii, imi curge rimelul... :sexylady: Nu e greu deloc, fetelor. Eu am si uitat ca exista tigari... Fumam un pachet pe zi, de 11 ani jumate. Ma duceam dupa tigari si la 7 dimineata, si la 12 noaptea... Acum mi-am cumparat un pandantiv frumos de aur in loc de tigari (ca o recompensa), nu ma mai duc sa cumpar tigari, ma doare-n fund daca e sau nu inchis la noi la nonstop :D Parul imi miroase frumos, nu se mai imbacseste, hainele, biroul... Nu mi se mai irita ochii si nasul, si gatul. Nu imi mai miros nici mainile sau respiratia a tutun. Nu mai am scrumiere pe birou. Nu imi mai imbolnavesc plamanii si inima ;) Si, efectul cel mai spectaculos, pt care merita sa te lasi este faptul ca MA DAU MARE CA MIE NU-MI E GREU SA MA LAS DE FUMAAAAT! CA MUSCHII MEI VREA SA NU MAI FUMEEEEZ! EEEE????? NU CA SUNT JMEKERA? :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:57 AM |
|