![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut fetelor!
Vroiam sa va intreb daca voi aveti in dulapiorul cu cosmetice creme care merita titlul de"creme miraculoase". Nu credeam ca exista asa ceva dar am descoperit una. E Clarins Skin Beauty Reapair concentrate. E un recipient mic de 15 ml dar il am deja de apropae 3 luni si e jumate. Nu e nevoie de mai mult de o picatura. Calmeaza iritatille cit ai clipi, face pielea frumoasa efectele sunt durabile. Cunosteti si altele? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-a povestit azi cineva ca a cunoscut o doamna foarte bine care a zis la un moment dat ca are 70 de ani de a ramas toata lumea cu gura cascata si nu se mai reculegeau, cica arata de max. 50 de ani. Doamna respectiva a trait ceva timp in SUA si a zis ca acolo a descoperit cremele miraculoase plus tratamentul aferent: toate produse ale d-nei Ana Aslan! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Care in America costa, nu gluma. Si a mai zis ca foloseste nu stiu ce crema grasa de fata si pentru tot corpul si cica nu atarna absolut nimic pe ea.
In plus verisoara unei amice, medic chirurg de frumusete la o clinica bazata in Italia, tipa tot de provenienta romana, foloseste numai Gerovital. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:50 PM |
|